Licht en werken

 

Het Nieuwe Werken stelt nieuwe eisen aan verlichting in het interieur van de kantooromgeving. De werkende mens wil sfeer en flexibiliteit in tijd en omgeving. Steeds meer lichtfabrikanten zijn zich hiervan bewust en de nieuwe collecties voldoen in alle opzichten aan deze nieuwe eisen van Het Nieuwe Werken.

We staan niet zo vaak stil bij de invloed van licht op ons dagelijks leven. Zowel thuis als op het werk ervaren we de gemakken van goede toepassing en de ongemakken van een slechte toepassing van licht.
Maar meestal denken we niet na over de voordelen van goede verlichting omdat we dit als vanzelfsprekend zien. De ongemakken van slechte of verouderde verlichting zijn soms heel duidelijk maar soms ook heel sluimerend aanwezig, zodat de negatieve gevolgen ervan pas na verloop van tijd opduiken.

Een goed lichtplan zorgt voor voldoende licht op de werkplek, vermijdt grote contrasten en hinderlijke reflecties. Tevens zorgt het zoveel mogelijk vermijden van directe waarneming van de lichtbronnen voor rust en betere prestaties. Een optimale werkplek wordt mede verkregen door een afgestemd lichtplan en zal uiteindelijk de prestaties en creativiteit van werknemers verhogen.
 

Privacy

e-mail: info@arnokok.nl | mobile 06 48 51 60 92